دانشکده / پوهنحی کمپیوتر ساینس




کمپیوتر ساینس

رشته کمپیوتر ساینس

فاکولته کمپیوتر ساینس در سال 1390 با هدف پرورش نیروهای متخصص و مجرب در ساحات مختلف علوم کامپیوتر شروع به فعالیت کرد. برنامه‌های تنظیم‌شده، محیط آکادمیک، لابراتوارهای مجهز، برنامه درسی مطابق استانداردهای بین‌المللی و اساتید مجرب با درجه ماستر از کشورهای اروپایی و آسیایی، محیط کاملاً مناسب و آکادمیک را جهت توانا ساختن دانشجویان برای یک جامعه معلوماتی از هر حیث آماده کرده است.

دیپارتمنت کامپیوتر ساینس در رشته زیر فعالیت می‌­نماید:

  1. انجنیری نرم‌افزار
  2. تکنالوژی معلوماتی

از جمله امتیازات این دیپارتمنت تدریسی به دو زبان دری و انگلیسی می‌باشد. بیشتر درس‌ها به زبان انگلیسی برگزار می‌شود و مواد درسی نیز به زبان انگلیسی در دسترس قرار می‌گیرد که فرصت مناسبی برای علاقه‌مندان این رشته فراهم می‌کند، تا در کنار آماده شدن برای رویارویی با چالش‌های موجود آمادگی‌های لازم را برای اخذ مدارک معتبر انگلیسی نیز کسب کنند. بنابر این محصلان نه تنها با علوم  کمپیوتر و تکنالوژی آشنا می‌شوند؛ بلکه مهارت‌های زبان انگلیسی آنها نیز تقویت خواهد شد. دانشکده کمپیوتر ساینس، با داشتن اساتید با تجربه، کریکولم استاندارد، برنامه منظم و امکانات آموزشی کافی بستری مناسب را برای پرورش نیروی متخصص در زمینه‌های طراحی نرم‌افزار، طراحی ویب‌سایت، طراحی دیتابیس، پردازش تصویر، هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی، نیت‌ورک و توسعه نرم‌افزارهای موبایل فراهم کرده است.

محصلان دانشکده کمپیوتر ساینس، با سپری کردن درس‌هایی که ارایه می‌شود و با استفاده از مواد علمی بین‌المللی و کریکولم درسی به‌روز در بسیار از حوزه‌های مربوط به کمپیوتر ساینس و تکنولوژی مهارت‌های لازم برای پیوستن به بازار کار را بعد از فراغت کسب می‌کنند.

قابل ذکر است که کریکولم، مواد درسی و امکانات دانشکده در این رشته از جمله بهترین‌ها در سطح افغانستان می‌باشد. محصلان نه تنها با موضوعات به صورت تئوری برخورد می‌کنند؛ بلکه آنها را نیز در سناریوهای مختلف پیدا کرده که باعث فهم بهتر و عمیق‌تر می‌شود. ضمناً دانشکده کامپیوترساینس باعضویت در آکادمی سیسکو و همچنین به عنوان تنها برگزارکننده مسابقات پروگرامینگ ACM تلاش گسترده‌ای جهت رشد همه جانبه محصلان داشته است و دارد.


اهداف

  1. کسب مهارت های لازم به عنوان یک سافت ویر انجنیر
  2. طراح و برنامه‌نویس صفحات وب، دیتابیس، اندروید و سیستم عامل
  3. طراح و اجرا کننده شبکه‌های کامپیوتری
  4. آمده کردن دانشجویان برای تحقیق و پژوهش در بخش‌های مختلف مانند (هوش محاسباتی، پردازش امیج وغیره)
  5. کسب توانایی طراحی الگوریتم و تحلیل آن

 

توانمندی­‌های محصلین بعد از فراغت

توسعه سیستم‌های کمپیوتری بریایه اهداف مختلف که از آن جمله می‌توان به طراحی سیستم برای توماتیک کردن پروسیجرهای اداری اشاره کرد. قابل یادآوری است که محصلان نه تنها در حوزه‌های مختلف پروگرامینگ با سپری کردن کلاس‌های C,C++,Java,C# و Android آشنا می‌شوند؛ بلکه قادر به طراحی و دیزاین نیز می‌شوند.

محصلان دانشکده با گذراندن دروسی  مانند شبکه‌های کمپیوتری، شبکه‌های وایرلیس و امنیت شبکه با اصول اساسی و پیشرفته شبکه‌های کامپیوتری آشنایی پیدا می‌کنند.

اخبار و اطلاعیه های جدید