در باره دانشگاه

دانشگاه رابعه بلخی به منظور تربیه نیروی انسانی در راستای خودکفایی علمی و اقتصادی جمهوری اسلامی افغانستان تاسیس گردیده است

• درباره بنیانگذار دانشگاه

خانم فاطمه نظری در کابل به دنیا آمد. او تحصیلات ابتدایی خود را در دبیرستان عایشه دورانی و قلعه چهاراردگی . ..

موارد بیشتر
  • درباره دانشگاه رابعه بلخی

دانشــــگاه رابــــــــعه بـــــلخی برای آموزش نیروی انسانی برای خودکفایی علمی و اقتصادی جمهوری اسلامی افغانستان تأسیس شده است

• تاریخچه دانشگاه رابعه بلخی

دانشگاه رابعه بلخی در اواخر سال 2011 تأسیس شد و پس از طی مراحل قانونی ، مجوز رسمی را از وزارت تحصیلات عالی دریافت کرد. ...

موارد بیشتر
  • دیدگاه دانشگاه

رابعه بلخی با ایجاد انگیزه، آموزش علمی و تحقیقاتی و فراهم سازی زمینه های مناسب برای دانشجویان و محققان با در نظر داشت معیاری های ملی و بین الملی مصروف تربیه کادر های متخصص و مسلکی برای جامعه میباشد.

• پیام رئیس دانشگاه

آموزش در شرایط فعلی فراتر از یک مقوله اجتماعی است و به یک مقوله توسعه تبدیل شده است. در دنیای امروز ، انسان به عنوان عامل و هدف توسعه نقش موثری دارد.

• مقدمه

انسان تمایل دارد که هر آنچه ممکن است می داند و درک کند ، زیرا متولد کنجکاوی است. کنجکاوی انسان کاملتر و پایدارتر از هر موجود زنده دیگری است.