امضای تفاهم نامه همکاری پوهنتون رابعه بلخی با وزارت صنعت و تجارت

• تاریخ ثبت:1399-02-03
}

امضای تفاهم نامه همکاری بین پوهنتون رابعه بلخی و وزارت صنعت و تجارت؛

امروز پنج شنبه مورخ 9/ ۱۱ / ۱۳۹۹ تفاهم نامه مشترک همکاری میان وزارت صنعت و تجارت و پوهنتون رابعه بلخی امضاء شد.

این تفاهم نامهء همکاری به منظور شناسایی محصلین خلاق، مبتکر و کارآفرین و فراهم سازی زمینه های بهتر برای آنان در بخش کارعملی و همچنان فراهم سازی تسهیلات تحصیلی برای آنعده از کارمندان وزارت صنعت و تجارت که از تحصیلات عالی باز مانده است، منعقد شد.

در این جلسه ابتدا محترم جلالتماب نثار احمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت بر اهمیت ارتباط موثر بین وزارت خانه ها و مراکز تحصیلی و توجه بر یادگیری همزمان حرفه و دانش تاکید کردند.

سپس محترم محمد ظاهر زارع راجع به اهمیت همکاری میان ادارات استخدام کننده و پالیسی ساز با بخش های آکادمیک اشاره نمود و بروز سازی مفردات درسی با شرایط بازار کار را یک نیاز جدی بر شمرد. اقای زارع از پیشگام شدن وزارت صنعت و تجارت در قسمت همکاری با مراکز تحصیلی نیز قدردانی نمود.

این تفاهم نامه توسط محترم نثار احمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت و محترم محمد ظاهر زارع ریس پوهنتون رابعه بلخی به امضاء رسید.

دانشکده انجنیری قهرمان مسابقات فوتسال شد؛

از روز جهانی مصحلان گرامی داشت بعمل امد

پنجمین جشنواره فارغ التحصیلان دانشگاه رابعه بلخی برگزار شد

Lights