مدیریت ونظارت آبهای زیر زمینی

• نوسینده:مدیر صفحه
  • تاریخ ثبت:1400-01-12
}

کمیته تحقیق دانشکده انجنیری دانشگاه رابعه بلخی در تاریخ 12حمل سمینار علمی را در مورد (مدیریت ونظارت آبهای زیر زمینی و همچنین مطالعه وارزیابی بیلانس آب وآب قابل دسترس با استفاده از مدل هایدرولوژیکی در ساحه آبگیر بند کمال خان) برگزار نمود.

این سمینار علمی با گردانندگی استاد زهرا رحیمی اجراء شد، نخست با تلاوت آیات قرآن کریم آغاز گردید و بعد از پخش سرود ملی کشور استاد محمد رضا بخشایی معاون علمی دانشگاه رابعه بلخی تشریف آوری مهمانان، رؤسای دانشکده ها، استادان و دانشجویان را خیر مقدم عرض نموده و در مورد اهمیت مدیریت آب و برنامه ریزی سمینار های علمی دانشگاه ایراد سخن نمود.

در ادامه برنامه انجنیر محمد عرفانی رئیس دانشکده انجنیری دانشگاه رابعه بلخی در مورد اهمیت آب و دوران هایدرولوژیکی در طبیعت صحبت نمود.

متخصصان و کارشناسان برنامه هریک استاد سید ولی الله عاقلی مشاور ارشد اداره محترم ملی تنظیم امور آب و انجنیر نجیب الله جمال کارشناس منابع آب در موضوعات ذیل مطالب علمی را ارائه کردند.

• تخمین آبهای زیر زمینی

• لایه های مختلف آبهای زیر زمینی

• ساحات خطر کاهش آبهای زیرزمینی

• طریقه جمع آوری آبهای سطحی

• روشهای استفاده از آب باران

• مدل های هایدرولوژیکی

• بیلانس آب در ساحه آبگیر بند کمال خان

رابعه بلخی روزنه ای به سوی کامیابی و توانمندی

Lights

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین پوهنتون رابعه بلخی و معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ

تفاهم‌نامه همکاری بین پوهنتون رابعه بلخی و معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ روز پنجشنبه ـ ۱۹ دلو ۱۴۰۲ به امضا رسید.

کسب مقام دوم در «مسابقات محاکم تمثیلی» توسط تیم  پوهنتون رابعه بلخی

در پایان این دوره، مسابقات محاکم تمثیلی بین شش پوهنتون و موسسات تحصیلات عالی خصوصی مرکز از جمله پوهنتون رابعه بلخی، پوهنتون خاتم النبیین، موسسه تحصیلات عالی استقلال، موسسه تحصیلات عالی ابوریحان، موسسه تحصیلات عالی خورشید و موسسه تحصیلات عالی پیام برگزار گردیده بود که تیم رابعه بلخی مقام دوم را به دست آورد.

Lights

عقد تفاهم‌نامه همکاری بین پوهنځی فارمسی پوهنتون رابعه بلخی و فابریکه تولید ادویه فارما هیلت

رئیس پوهنځی فارمسی پوهنتون رابعه بلخی و نماینده ارشد فابریکه تولید ادویه فارما هیلت تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

کانکور خزانی پوهنتون رابعه بلخی برگزار شد

کانکور خزانی پوهنتون رابعه بلخی با حضور هیئت رهبری پوهنتون رابعه بلخی و هیئت نظارت وزارت محترم تحصیلات عالی امروز (پنجشنبه - ۲۶ اسد ۱۴۰۲) برگزار گردید.

به اشتراک گذاری